Пријем младих ватерполиста

Почетак » Пријем младих ватерполиста » Вести » Пријем младих ватерполиста
Данас је у Градској кући уприличен пријем за младе ватерполисте “Валиса“, који су постигли запажене резултате на Отвореном првенству Србије. На Отвореном првенству државе пливачи узраста 2003. годиште и млађи, као и пливачи узраста 2004.годиште освојили су треће место на првенству државе. Ваљевски ватерполо клуб је успео да постигне ове изузетне резултате, иако је једини клуб који је постигао овакав успех, а да малишани тренирају у изузетно отежаним условима, јер у свом граду немају затворени базен.
 
Младе ватерполисте је примио помоћник градоначелника Селимир Манојловић. Приликом пријема Манојловић им је поручио да је најважније да поред добрих спортиста треба да постану и добри људи. Народни посланик Ђорђе Милићевић је изразио задовољство што је данас у прилици да поздрави млађане ватерполисте и да им пожели успешан рад у даљим такмичењима.
 
Небојша Стојаковић председник ватерполо клуба “Валис“ је нагласио да су млади ватерполисти за две године рада успели да постигну велики успех, иако нису имали адекватне услове као њихови вршњаци.
 

Leave a Comment