Пријем младих волонтера код заменика градоначелника

Почетак » Пријем младих волонтера код заменика градоначелника » Актуелно » Пријем младих волонтера код заменика градоначелника

Поводом одржавања трећег по реду Mountain Music Fest-a на Дивчибарама у суботу 18. августа, заменик градоначелника др Зоран Живковић организовао је пријем за младе волонтере из кампа Feeling the beat of mountain. Међународни волонтерски камп је саставни део Mountain Music Fest-a и одржава се 10. пут на Дивчибарама. Ове године боравиће 13 волонтера из Чешке, Казахстана, Јапана, Италије, Грчке и Србије, који ће својим добровољним радом помоћи у организацији фестивала, у припреми терена за сам фестивал, украшавању околине и припреми кампа.
Заменик градоначелника др Зоран Живковић примио је волонтере и изразио захвалност за њихов долазак и припрему фестивала.
„Драги гости, хвала вам на показаном интересовању поводом одржавања трећег по реду Mountain Music Fest-a који се одржава на Дивчибарама. Желим да вас поздравим у име гада Ваљева, као покровитеља ове културне манифестације, којом промовишемо, не само наш град већ и Дивчибаре као туристичку дестинацију. Град Ваљево је препознао значај ове манифестације у ширењу туристичке понуде саме планине. Са друге стране, будућност лежи у младима, у успостављању мостава између њих и превазилажењу изазова који су пред њима. Стога се надам да ћете из нашег града понети пријатне утиске које ћете дуго памтити“ рекао је др Живковић.