Пријем поводом трећег места

Почетак » Пријем поводом трећег места » Вести » Пријем поводом трећег места
Финални турнир Купа Србије за дечаке до 11 година недавно је одржан у Београду. Дечаци Валиса су освојили треће место – бронзану медаљу.Тим поводом данас је за њих у градском здању приређен пријем.
Начелник Градске управе за локални развој, привреду, урбанизам и комуналне послове Александар Вујић Суботић честитао им је на освојеном трећем месту и пожелео да у наредном периоду остварe још боље резултате. „Ви сте велики понос овом граду, а ми ћемо дати све од себе да можете још боље и још енергичније да тренирате у свом граду и да постигнете још боље резултате“, рекао је начелник Александар Вујић Суботић.
Тренер генерације дечака Валиса рођених 2004. године Никола Ивановић је имао само речи хвале за ове дивне дечаке и истакао да им је за мало измакло сребро.
Представници Валиса се надају да ће град помагати ватерполо спорт и да ће резултати у наредном периоду бити још бољи. Нагласили су да је ово за њих велики успех који су постигли, с обзиром на услове у којима раде.
Честитке за постигнути успех млађаним ватерполистима и руководству клуба упутио је и директор Установе за физичку културу „Валис“ Александар Мијаиловић.
 
 
 
 
 
 

Leave a Comment