Пријем за кошаркашице

Почетак » Пријем за кошаркашице » Вести » Пријем за кошаркашице
Градоначелник Ваљева Станко Терзић приредио је данас пријем за селекторку женске кошаркашке репрезентације Србије Марину Маљковић, кошаркашице Дајану Бутулију и Ивану Марковић и др Бошка Ђукановића. Овом приликом градоначелник Станко Терзић честитао је кошаркашицама на великом успеху-освајању златне медаље на Европском првенству.
 
“Наше кошаркашице постигле су велики успех, освојиле су титулу првака Европе и понос су свих нас. Уз одличног селектора, наше кошаркашице је красио и добар тимски дух, па уз све то и добри резултати нису изостали. Ово је само још једна потврда да су наши спортисти најбољи амбасадори Србије у свету. Овом приликом захваљујем се и др Бошку Ђукановићу за велике напоре које улаже за унапређење кошарке и спорта у Ваљеву. Његова помоћ и подршка од вишеструког је значаја не само за Ваљево већ и шире“, рекао је овом приликом градоначелник Станко Терзић.
 
Селекторка женске кошаркашке репрезентације Србије Марина Маљковић оценила је да су кошаркашице освајањем златне медаље на Европском првенству оствариле свој сан.Она је овом приликом рекла да иза њих стоји четворогодишњи напоран рад који је крунисан титулом. Марина Маљковић на данашњем пријему код градоначелника најавила је и долазак кошаркашког тима који она тренира из Лиона из Француске у Ваљево. Тим приликом ће се разговарати о сарадњи између тима из Француске и ваљевског Металца.  
 

Leave a Comment