Пријем за најуспешније ученице Средње музичке школе

Почетак » Пријем за најуспешније ученице Средње музичке школе » Вести » Пријем за најуспешније ученице Средње музичке школе
Градоначелник Ваљева Зоран Јаковљевић је примио будуће студенткиње музичких академија у Београду и Сарајеву, које су као најбоље ученице завршиле Средњу музичку школу у Ваљеву.
 
Катарина Милосављевић, Вуковац и ђак генерације Средње музичке школе и Кристина Степановић, Вуковац ове школе, у разговору са градоначелником пренеле су своје планове за даље школовање. Градоначелник Ваљева им је пожелео пуно среће и успеха у даљем школовању и животу.
 
 
Обе ће наставити да се школују на одсеку клавира. 
Катарина на Музичкој академији у Београду, а Кристина у Сарајеву. Музику су препознале као своје животно опредељење и досадашњи истрајан рад и посвећеност учењу и уметности довела их је на праг озбиљног бављења музиком.
 
Велики број наступа које су до сада имале и успеха на тамкичењима, гарант су да ћемо о овим девојкама чути још много лепих вести и убудуће. Уз ове две паметне и талентоване девојке је и Теодора Дамњановић, која због обавеза око пријемног испита на Музичкој академији, није могла да присуствује пријему код градоначелника.
 
 
 

Leave a Comment