Пријем за најуспешније ученике

Почетак » Пријем за најуспешније ученике » Вести » Пријем за најуспешније ученике
Најуспешнији ученици из Ваљева, 67 основаца и 28 средњошколаца, носилаца дипломе “Вук Стефановић Караџић” и ђака генерације, данас су награђени књигама, на пријему који су поводом заврштека школске године организовали представници Града.
 
Заменик градоначелника Жарко Кoвач, председница Скупштине града Славица Пантелић Цупаћ и помоћница градоначелника Светлана Јанковић Бељански су честитали најуспешнијим ђацима.
 
Заменик градоначелника Жарко Ковач је рекао да је ово пријатна дужност и лепа прилика да се прикажу сјајна деца и омладинци које има Ваљево:
 
“Желим да у наредном периоду будете успешни средњошколци и студенти, потом и стручњаци који ће учествовати у јавном животу и својим знањем и способностима помоћи поправљању тренутка у којем сви живимо. Честитам и вашим наставницима и професорима, као и родитељима на енергији и раду који су уложили, да би ви постигли овако добре резултате“, рекао је Ковач.
 
Светлана Јанковић Бељански је изразила велико задовољство што је ове године, носилац Вукове дипломе ученик са инвалидитетом, јер је то доказ да су и овакве особе спремне да достигну највише домете.
 
 

Leave a Comment