Пријем за учеснике Балканијаде у одбојци

Почетак » Пријем за учеснике Балканијаде у одбојци » Актуелно » Пријем за учеснике Балканијаде у одбојци
b1b2b3b5

Градоначелник Ваљева др Слободан Гвозденовић данас је у Градској кући примио представнике кадетских репрезентација Балканског првенства у одбојци, које се ових дана одржава у граду на Колубари. Градоначелник је поздравио одбојкаше из Босне и Херецеговине, Црне Горе, Турске, Румуније, Албаније, Молдавије и из Србије и пожелео им пријатан боравак у Ваљеву и успешно такмичење.

Изразио је задовољство што се баш ово Балканско првенство у одбојци одвија у Ваљеву, који је значајан град у Србији, центар је Западне Србије и има велику и дугу спортску традицију.

Градоначелник је госте упознао са стањем спорта у нашем граду у коме раде спортски клубови који се такмиче у највишим домаћим и регионалним лигама.

Председник Одбојкашког савеза Ваљева Зоран Обреновић се захвалио граду Ваљеву и градоначелнику што су препознали значај ове манифестације, јер без њихове подршке, овог првенства у Ваљеву не би ни било.

Представници свих седам репрезентација колико их учествује у овом такмичењу су изразили задовољство смештајем, условима и гостопримством које су добили у овом граду. Ваљево је на госте оставило леп утисак, нарочито што се у време трајања Балканијаде, одвијају и „Тешњарске вечери“.

Циљ организатора овог такмичења је да се након успешно спроведене Балканијаде, Ваљево кандидује и за неко веће међународно такмичење, не само у одбојци, него и у осталим спортовима.