Привремени режим саобраћаја 5. јуна 2019. године

Почетак » Привремени режим саобраћаја 5. јуна 2019. године » Актуелно » Привремени режим саобраћаја 5. јуна 2019. године

Поводом доласка високе делегације из амбасаде Велике Британије у среду 5. јуна 2019. године утврђује се привремени режим саобраћаја у делу Улице чика Љубина, од раскрснице са Улицом Вука Караџића до хотела „Гранд“ у времену од 09:00 до 16:00 часова.

Дозвољава се затварање саобраћаја свих возила у делу Улице чика Љубина, од раскрснице са Улицом Вука Караџића до хотела „Гранд“, уз обезбеђену асистенцију саобраћајне полиције, осим за возила са правом првенства пролаза.

Такође се дозвољава преусмеравање саобраћаја на друге алтернативне улице у време затварања наведене улице.

Дозвољава се службеним лицима – припадницима Саобраћајне и Комуналне полиције, да по сопственој процени, када се за то створе услови, обезбеде пролаз возила на делу улице забрањеном за саобраћај и то: за возила за снадбевање објеката, возила станара на постојеће паркинге и колске улазе у дворишта.

Забрањује се лево скретање ( преусмеравање у траку за лево скретање) из Улице Вука Караџића у Улицу чика Љубину, уз асистенцију Саобраћајне полиције.