Програм прекограничне сарадње Србија-Босна и Херцеговина

Почетак » Програм прекограничне сарадње Србија-Босна и Херцеговина » Вести » Програм прекограничне сарадње Србија-Босна и Херцеговина
Министарство финансија Републике Србије, Сектор за програмирање и управљање фондовима Европске уније и развојном помоћи, организоваће информативну радионицу на тему „Проргам прекограничне сарадње Србијa Боснa и Херцеговинa у Ваљеву, у понедељак, 15. децембра 2008. године у 11 часова, у великој сали Градске скупштине.
 
Током радионице биће представљене детаљне информације о Програму прекограничне сарадње Србија – Босна и Херцеговина, појму прекограничног пројекта и партнерству, као и временски оквир расписивања јавног позива за подношење предлога пројеката. Такође, присутни ће имати прилику да дискутују о потенцијалним пројектним идејама.
 
Радионици у Ваљеву присуствоваће: Јарослава Божанић, координаторка Програма прекограничне сарадње Србија – Босна и Херцеговина, Министарство финансија, Елизабета Станимиров, шефица локалне канцеларије у Вршцу, Министарство финансија, Милан Марјановић, члан техничке подршке у Министарству финансија, Љиљана Ршумовић, шефица Заједничког техничког секретаријата за Програм прекограничне сарадње Србија – Босна и Херцеговина.
 
Пре почетка информативне радионице Министарства финансија РС, у 10.30 часова, одржаће се конференција за новинаре у великој сали Скупштине града Ваљева.
 
На конференцији за новинаре о  IPA фондовима и програму прекограничне сарадње Србије и Босне и Херцеговине, говориће Мирјана Ножинић, начелник Сектора за прекограничну сарадњу, Јарослава Божанић, координатор програма (Министарство финансија РС) и представници града Ваљева и Регионалне привредне коморе.

Leave a Comment