Програм за седми дан Тешњарских вечери

Почетак » Програм за седми дан Тешњарских вечери » Актуелно » Програм за седми дан Тешњарских вечери

Данас нас очекује богат програм за наше најмлађе. На платоу Центра за културу у 18 часова, малишане ће забављати аниматори за децу – кловнови, мађионичари и жонглери, након чега ће бити интерактивни кловновски шоу. У 19 часова ће се  на Летњој позорници „Пинокио“ по тексту и режији Предрага Вуковића одиграти  представа за децу „Смехотресни Каламбур – Пеђолино театар, док ће се на дечјој сцени, Летње баште Дома војске играти представа за децу „Први шљиварски бој“.

Амбасадор др Душко Лопандић ће представити своју књигу „Време сјаја, време таме“ – српска дипломатија у вртлогу историје, од 20 часова у Матичној библиотеци „Љубомир Ненадовић“.

 

Представљање истраживачких група: квиз – Астрономска  група, симулација кампа – Група за исхрану у природи, прикупљање електронског отпада – Еколошка група, предавање – Група за друштвене науке, спуст – Спелеолошка група, све то можете видети у Истраживачкој кући, Бирчанинова 128/6 од 20.15 часова.

На платоу Центра за културу, Рвачки клуб „Младост“ из Ваљева ће одржати рвачки меч на отвореном, док нас на Летњој позорници – Кеј на Колубари очекује концерт групе Атомско склониште у 21 час.