Промене у режиму саобраћаја за 4.мај

Почетак » Промене у режиму саобраћаја за 4.мај » Вести » Промене у режиму саобраћаја за 4.мај
Због обележавања десетогодишњице погибије пилота пуковника Миленка Павловића, у понедељак 4.маја 2009.године биће измењен режим саобраћаја.

 
Од 11,45 до 12,30 сати биће преусмерен саобраћај из дела улице Владике Николаја од улице Жељка Васиљевића до улице Узун Миркове у улицу Булевар палих ратника, улицу Узун Миркову и улицу Жељка Васиљевића. У истом временском периоду биће затворен део улице Народног хероја пилота Миленка Павловића од улице Владике Николаја до Пастерове.
Биће преусмерен и градски превоз из улице Пастерове и улице Народног хероја пилота Миленка Павловића у улицу Владике Николаја, а заустављање аутобуса међумесног и градског превоза у улици Жељка Васиљевића на 30 метара пре раскрнице са улицом Владике Николаја. Постојеће аутобуско стајалиште “Крушик“ привремено је на новој ликацији у улици Жељка Васиљевића, стајалиште Орахов хлад на постојећем проширењу у улици Владике Николаја у смеру ка Синђелићевој улици, док стајалишта у Пастеровој неће функционисати у наведеном временском периоду.

Leave a Comment