Првацима поклон представа Града

Почетак » Првацима поклон представа Града » Актуелно » Првацима поклон представа Града

„Дечја недеља“ посвећена најмлађима свечано је отворена јуче у Основној школи „Стеван Филиповић“ у Дивцима, која је овогодишњи домаћин манифестације.Током трајања ове манифестације планирани су бројни програми који ће се одвијати на разним локацијама широм града, попут бројних радионица, спортских такмичења, изложби, трибина, концерата и тако даље.

Град Ваљево је свим предшколцима и ђацима првацима поклонио представу „Чик погоди ко се воли“, коју је данас на Великој сцени Центра за културу извело београдско позориште „Арт тема“.Представу су имали прилику да погледају сви предшколци и ђаци прваци.

У име градоначелника др Слободана Гвозденовића првацима се обратио његов помоћник Саша Симић. „Велико ми је задовољство што могу да вам пожелим успешну ову недељу, што више петица, заљубљивљња, здравља и то је оно што је најбитније, а на вама Град остаје“, поручио је помоћник Симић. Такође и члан Градског већа Дејан Богојевић првацима је пожелео пре свега срећу и здравље и да им свака недеља у школи буде дечја недеља.