Првенство Србије за дечаке рођене 2004. а и млађе

Почетак » Првенство Србије за дечаке рођене 2004. а и млађе » Вести » Првенство Србије за дечаке рођене 2004. а и млађе
За викенд, у суботу 25. и недељу 26. јула Валис ће бити домаћин финалног турнира првенства Србије. На турниру ће учествовати четири најбоље екипе у конкуренцији дечака рођених 2004.годиште и млађи. Ваљевци ће дочекати београдску Црвену звезду и Партизан, као и екипу крагујевачког Радничког, речено је на данашњој конференцији за новинаре одржаној у градској кући.
 
„Млади Ваљевци су освајањем трећег места у конкуренцији годину дана старијих дечака (2003.) већ ове сезоне направили велики успех, а пред домаћом публиком покушаће за викенд да постигну и бољи резултат. У томе су им помогли и гости, млади ватерполисти из турског „Галатасараја“ и Бањалуке. Турску екипу иначе предводи Ваљевац Мијат Мијатовић“, рекао је тренер Валиса Никола Ивановић.
 
Турнир почиње у суботу 25. јула увече. Предвиђен је свечани дефиле учесника турнира и поздравни говор представника града Ваљева у 18.45, у 19.00 биће одиграна утакмица ВК Партизан Београд- ВК Раднички Крагујевац, а у 20.00 часова утакмица ВК Валис Ваљево- БВК Црвена звезда Београд.
 
У недељу се састају Партизан и Црвена звезда, Валис и Раднички, Зрвена звезда и Раднички, Валис и Партизан и за 21.00 сат је предвиђено свечано проглашење победника и додела медаља.
 
 
 

Leave a Comment