Радост давања у сусрет ускршњим празницима у тешком времену

Почетак » Радост давања у сусрет ускршњим празницима у тешком времену » Актуелно » Радост давања у сусрет ускршњим празницима у тешком времену

Црвени крст Ваљево је обезбедио додатна давања и поделио корисницима Народне кухиње и посебно угроженим породицама са децом и старијима 540 прехрамбених пакета и исто толико пакета за личну хигијену. Прехрамбени пакети  садрже брашно, уље, шећер, конзерве рибе и конзерве паштете, а у пакетима за   личну хигијену се налазе сапуни, течност за судове и каладонт. Прехрамбени и пакети за личну хигијену су донација овдашњих привредника. Поред ових пакета обезбеђено је и 5040 јаја, од стране локалних произвођача. Корисници ће добити паковање од 10 јаја по члану домаћинства. Локална пољопривредна газдинства су обезбедила 125 кг домаћег сира, 250 грама по кориснику. Такође, Црвени крст је из својих средстава обезбедио 540 конзерви нареска од 150 грама.

Црвени крст Ваљево је ову прилику искористио да корисницима Народне кухиње за  дане празника бар мало олакша свакодневицу уз мото „наше мало може бити много, за оне који немају ни мало или немају довољно“. Црвени крст Ваљево је свим корисницима и грађанима Ваљева честитао Ускрс.