Радове на Попарском путу обишао градоначелник Ваљева

Почетак » Радове на Попарском путу обишао градоначелник Ваљева » Актуелно » Радове на Попарском путу обишао градоначелник Ваљева
Poparskiput1Poparskiput2Poparskiput3Poparskiput4Poparskiput5Poparskiput6Poparskiput7Poparskiput8

Почели су радови у Улици Попарски пут, у дужини од 530 метара, веома важне саобраћајнице, која се налази у ширем центру града, а која је након радова на водоводној мрежи, била потпуно уништена и тешко проходна. Радове су данас обишли градоначелник Ваљева др Слободан Гвозденовић, заменик председника Скупштине Михаило Милутиновић и одборник Милан Гајић. Вредност радова је 14 милиона динара, а изводи их предузеће „Аутотранспорт“.

„Ова улица је у ширем центру града и у овом моменту се ради припрема за асфалтирање. Битно је да је урађена и кишна канализација. У разговору са људима који овде живе, сазнао сам да је проблем канализације вишегодишњи, да не кажем и вишедеценијски. Како овде живи доста људи свих генерација, а нарочито деце, у најскорије ћемо видети какви су планови Одељења за грађевинско земљиште и инфраструктуру и „Водовода“, да изађемо у сусрет мештанима и да решимо проблем отпадне канализације, рекао је градоначелник приликом обиласка радова и разговора са радницима и житељима овог дела града.

Др Слободан Гвозденовић је истакао да се ствари у граду померају на боље:

„Ствари се померају, то сви видите. На жалост, увек ће бити незадовољних, нарочито оних који нису на власти, а мисле да треба да буду на власти,  желе да све упропасте и намакну омчу Ваљеву по ко зна који пут. Овај пут, сигурно, неће успети. Радићемо још више, брже и радићемо још квалитетније него што су неки пре нас радили. Битно је да се грађани увере да су и градоначелник и његов тим веома агилни на терену, да желимо да ствари доведемо у ред и да смо већ много ствари довели у ред. Очекујем да до краја ове године Ваљево буде једно велико градилиште, а самим тим ће и грађани бити задовољнији. Планови за следећу годину су још већи и још амбициознији, али о том потом, има још доста времена до усвајања буџета“, закључио је градоначелник др Слободан Гвозденовић, приликом обиласка радова у Улици Попарски пут.