Радови на крају грађевинске сезоне

Почетак » Радови на крају грађевинске сезоне » Вести » Радови на крају грађевинске сезоне
Дирекција за урбанизам, грађевинско земљиште, путеве и изградњу Ваљева на измаку овогодишње грађевинске сезоне обавља последње планом и програмом предвиђене радове, користећи повољне временске услове без обилнијих падавина.
 
Радови су при крају у улици Павла Паје Симеуновића на Петом пуку, где је, након израде ивичњака,  преостало још само да се заврши асфалтирање коловоза, у оквиру прве фазе пројекта. У другој фази  на пролеће наредне године, биће изграђени тротоари са обе стране коловоза и кишна канализација. Извођач радова је предузеће „Ваљево-пут“, а предрачунска вредност радова у обе фазе је око 5,7 милиона динара.
Ових дана урађен је макадамски коловозни застор на путу у Горњој Грабовици у дужини од 1,8 километара, као и на путевима Козличић-Аврамовић (1,5 километара) и Козличић-Ивановић (2,5 километара). Такође, ових дана завршено је и насипање пута Гаража-Адамовићи-Брђани у месним заједницама Оглађеновац и Миличиница у дужини од 4,6 километара, а Дирекција је завршила и насипање пута у засеоку Ружић у Миличиници дужине 2,5 километра.
 
У току је набавка и транспорт шљаке за путеве који су обухваћени програмом Дирекције, а на којима се одвија аутобуски саобраћај: пут Драчић-Пријездић, Кланица-Караула, Иверак-Бабина Лука, М21-Бачевци и пут и Горњим и Доњим Лесковицама. 

Leave a Comment