Радови у Дрочинској улици

Почетак » Радови у Дрочинској улици » Вести » Радови у Дрочинској улици

У току су радови на санацији и изградњи коловоза у дужини од 380 метара у Дрочинској улици, које финансира Дирекција за урбанизам, грађевинско земљиште,путеве и изградњу Ваљева средствима у износу од 8,9 милиона динара. Радови се изводе по пројекту који је урађен 2007. године и којим је предвиђена санација и изградња коловоза у Дрочинској улици и у Улици Јакова Ненадовића у наставку. Изградња канализационе мреже у овим улицама започета је 2007. године, а завршена 2009.
 
Милан Матић, директор Дирекције каже да ће по завршетку асфалтирања Дрочинске улице, бити асфалтирано и око 500 метара Улице Јакова Ненадовића за коју се очекују и средства из НИП-а.

У протеклих седам дана саниране су ударне рупе на дуплим тракама, од Иверка до раскрснице са Синђелићевом улицом, а по програму градске Дирекције, током новембра месеца биће настављени радови на санацији осталих градских улица у Кнез Михајловој, Карађорђевој и у осталим градским улицама.

За реализацију програма јесењег одржавања улица Дирекција је определила 1,3 милион динара, а радове ће изводити ваљевско предузеће „Инграпомни“.

 

Leave a Comment