Радови у Пантићевој у складу са планираном динамиком

Почетак » Радови у Пантићевој у складу са планираном динамиком » Вести » Радови у Пантићевој у складу са планираном динамиком
Радови на реконструкцији Пантићеве улице одвијају се планираном динамиком. Радници предузећа „Инграп-Омни“ д.о.о Београд  користе време без падавина како би реализовали све планиране послове у року. Завршава се постављање ивичњака од Нушићеве улице према Синђелићевој и припрема се постављање хидранта. У току су радови на кишној канализацији, постављању јавне расвете и насипање ризлом деонице од Нушићеве до Хајдук Вељкове улице.
 
Због радова у Улици Др Пантића и прикључења хидраната на водоводну мрежу, сутра, 22. новембра, биће прекинуто снабдевање водом у Улици Др Пантића, од Улице Војводе Мишића до Синђелићеве и од Улице Хајдук Вељкове до Узун Миркове, изузев улице Вука Караџића. Радови ће се изводити у периоду од 9.00 до 17.00 часова. Воду неће имати ни потрошачи у улицама Владе Даниловића, Мишарској, Нушићевој, као и Насеље Миливоја Бјелице.
 
Осим реконструкције Пантићеве улице, предузеће „Инграп-Омни“ ових дана почиње и уређење Градског трга, Трга код „Лименке“, радове у две улице Браничевској и Прошиновој, као и на четири локална пута у дужини од пет километара. Укупна вредност свих планираних радова је око 80 милиона динара. Средства је обезбедило Министарство за инфраструктуру и енергетику Републике Србије. 

Leave a Comment