Расписан конкурс за талентоване ученике и студенте

Почетак » Расписан конкурс за талентоване ученике и студенте » Вести » Расписан конкурс за талентоване ученике и студенте
Фондација за талентоване ученике и студенте града Ваљева расписала је конкурс за доделу стипендија за школску 2010/11 годину. Конкурс ће трајати од четвртка 30. септембра до 15. октобра 2010. године.
 
На овај конкурс могу се пријавити талентовани ученици, који су освајачи награда и признања, као и студенти са високим просеком, чије се образовање финансира из буџета у образовним установама којима је оснивач Република Србија.
 
Пријаве се подносе на образцу који се може добити на инфо пулту у холу зграде града Ваљева или преузети са сајта града Ваљева www.valjevo.org.rs. Пријаве се подносе на писарници града Ваљева, Карађорђева 64. Телефон за додатне информације је 294-763. Управни одбор Фондације ће одлуку донети до 31. октобра 2010. и о томе писмено обавестити учеснике конкурса.
 
Фондација за талентоване ученике и студенте града Ваљева основана је 1995. године и сваке године има у просеку око 150 корисника стипендија. Услови за добијање стипендије су искључиво добри резултати у редовном учењу и студирању у природним и друштвеним наукама, уметности и спорту.
И ове године је отворен позив и за све друштвено-одговорне ваљевске фирме и појединце, који ће својим донаторством омогућити веће стипендије за најталентованије ученике и студенте у нашем граду.
 
  • Статут Фондације за талентоване ученике и студенте града Ваљева можете да преузмете овде  
  • Конкусну документацију можете да преузмете овде . 

Leave a Comment