Распоред дезинфекције стамбених заједница у недељу и понедељак

Почетак » Распоред дезинфекције стамбених заједница у недељу и понедељак » Актуелно » Распоред дезинфекције стамбених заједница у недељу и понедељак

 Дезинфекција стамбених јединица је почела данас, а биће настављена и наредних дана. Данас вам шаљемо распоред дезинфекције у недељу 12. и у понедељак 13. априла.

Апелујемо на управнике стамбених заједница и грађане да припреме и очисте улазе зграда, како би радници „Ветеринарије“ могли да дезинфикују улазе што квалитетније. Неприпремљене површине се неће дезинфиковати.

Такође се обавештавају управници и станари да обезбеде несметан рад оперативним извршиоцима, чији ће рад надгледати инспекцијске службе Градске управе Ваљева.

Моле се сви станари да помно прате упутства о мерама поступања и опреза после извшене дезинфекције, која ће бити јасно истакнута у улазима где је обављена дезинфекција.

Дезинфекција ће се вршити биоцидним производом натријум хипохлорита, по препоруци Светске здравствене организације, а по одлуци Штаба за ванредне ситуације града Ваљева.

У наставку је списак улица и насеља који ће се дезинфиковати у недељу, 12. и у понедељак 13. априла, а дезинфиковаће се и стамбене заједнице у мањим улицама којих нема на списку, у наведеним деловима града:

НЕДЕЉА 12.4.2020.

-С.З. Ул.Владике Николаја

-С.З. Ул. Нушићева

-С.З. Ул.Хајдук Вељкова

-С.З. Ул. Синђелићева

-С.З. УЛ.Владе Даниловића

-С.З. Ул. Вука Караџића

-С.З.Ул. Војводе Мишића

-С.З. Ул. Поп Лукина

-С.З. Ул.Пантићева

-С.З  Ул Карађорђева

-С.З. Ул. Чика Љубина

ПОНЕДЕЉАК 13.4.2020.

.
-С.З. Ул. Душанова

-С.З. Ул. Кнез Михајлова

-С.З.. Ул. Сувоборска

-С.З. Косанчића венац/Милована Глишића

-С.З. Ул.Бирчанинова

-С.З. Ул. Радничка

-С.З Парк Пећина