„Разгледница ваљевског краја“ у Београду

Почетак » „Разгледница ваљевског краја“ у Београду » Актуелно » „Разгледница ваљевског краја“ у Београду

Поводом организације промотивног скупа под називом „Разгледница ваљевског краја“, који ће се одржати 23. новембра у Београду, градоначелник Ваљева др Слободан Гвозденовић одржао је састанак, са својим сарадницима, замеником Драганом Јеремићем, помоћницима Мирославом Пимићем и Сашом Симићем, а коме су присуствовали председник Удружења Ваљеваца у Београду Горан Алексић, чланови овог Удружења Зоран Мићић, Драган Јанковић, Јелена Радовановић и Стојадин Павловић, као и директори ваљевских установа културе и Туристичке организације. На састанку је било речи о предстојећој организацији овог културно-промотивног скупа чији је циљ промоција културних, историјских, верских, научних и уметничких вредности града Ваљева.

На састанку је оцењено да ће организација културно-промотивног скупа у Београду бити добра прилика да се остваре контакти пре свега са привредницима који могу бити потенцијални инвеститори. У циљу афирмације, идеја је да се успостави континуирана координација између Ваљеваца у Београду и града Ваљева, а предлог је да се тим поводом оснује и канцеларија у Београду. Програм културно-промотивног скупа биће дефинисан у наредном периоду, као и време и место одржавања.

Иницијатори организације овог културно-промотивног скупа у Београду су Удружење Ваљеваца у Београду и Фондација „Војвода Живојин Мишић“.