Разнолик програм за викенд

Почетак » Разнолик програм за викенд » Актуелно » Разнолик програм за викенд

Викенд који је пред нама обележиће разнолик програм у оквиру Тешњарских вечери. Од 9 до 14 часова у ресторану „Ловачки дом“ биће пријављивање такмичара као и спремање ловачког гулаша, предаја узорака и проглашење победника, у организацији Ловачког друштва „Браћа Недићи“ Ваљево. У поподневним часовима у парку Пећина, за све љубитеље скејта, биће организована вожња у Скејт парку која се у оба дана викенда одржава од 18 до 19 часова, док ће од 18 часова на Градском тргу, наши суграђани  имати прилику да пријаве своје љубимце на избор за најлепше псе и мачке Ваљева.

Од 19 часова на летњој позорници „Пинокио“, деца из вртића „Пинокио“, извешће представу за децу „Маца Папучарка“. Нешто касније, у холу Центра за културу од 19. 30 часова, биће изложба радова из летње ликовне радионице Центра за културу. На дечјој сцени летње баште Дома војске, од 20 часова, наши најмлађи ће имати прилику да погледају представу „Марко у земљи играчака“. Предавање професора Драгана Недељковића „Пој птица“, одржаће се на Десанкином тргу испред агенције „Национал“ у 20.15 часова. Вече ће обележити концерт „Пилота“ који почиње у 21 час на платоу Центра за културу.

Следећи дан викенда такође је пун дешавања и разноврсног програма.  Од 15 часова, по први пут на Тешњарским вечерима, одржаће се Ваљевска регата у организацији Спортског удружења водених спортова „НАВА“ у сарадњи са РО Колубара – Ровни. Старт је предвиђен  на стадиону ФК „Будућност“ а циљ је фабрика „Аустротерм“. У 18 часова на кеју реке Колубаре, испред Центра за културу, одржаће се презентација ронилачког спорта и изложба једрилица. У вечерњим сатима, тачније од 19 часова почиње програм за децу, где наши најмлађи на летњој позорници „Пинокио“, могу погледати представу за децу „Летње авантуре веселе дружине“, коју играју васпитачи вртића „Пинокио“. Нешто касније, од 20 часова на дечјој сцени летње баште Дома војске, одиграће се представа за децу, „Златокоса“.

Као и прошле године у време Тешњарских вечери, нешто што је привукло пажњу нашим суграђанима, јесте Корзо – Времеплов. Почетак Корзоа је из Карађорђеве улице, од Поште до Библиотеке, са почетком у 20 часова. На платоу Центра за културу, ове вечери биће Ди Џеј и Пена парти.