Реконструкција тротоара у Хајдук Вељковој улици

Почетак » Реконструкција тротоара у Хајдук Вељковој улици » Актуелно » Реконструкција тротоара у Хајдук Вељковој улици

Данас је градоначелник др Слободан Гвозденовић обишао завршене радове у Хајдук Вељковој улици. Урађена је потпуна реконструкција тротоара у дужини од 104 метра и подзида према насељу Синђелићев блок. Вредност радова је милион и двеста хиљада динара са ПДВ-ом, а извођач радова је „Предузеће за путеве“.

Ово је била једно неуралгична тачка у прошло време, аутомобили су били паркирани на том делу и пешаци нису могли слободно да се крећу. Овај део града је посебно прометан због близине четврте школе, прелаза ка болници, па је кретање старих лица, мајки са децом и свих осталих суграђана било отежано. Подзида која је урађена омогућила је нормално функионисање станара у овом делу насеља. Реконтруисали смо тротоаре и у Пантићевој улици, у делу до Техничке школе и у Душановој улици са десне стране ка мосту и путном правцу за Бајину Башту. Ваљево је данас једно велико градилиште у ком су многе улице у фази реконструкције,“ истакао је градоначелник.

Градоначелник је најавио реконструкцију Улице Вука Караџића у којој се налазе бројне значајне институције и рекао да је она приоритет Градске владе. Такође је најавио и реконструкцију Трга, Нушићеве улице и улица у сеоском подручју.