Реконструкција Улице Јакова Ненадовића

Почетак » Реконструкција Улице Јакова Ненадовића » Актуелно » Реконструкција Улице Јакова Ненадовића

У току је реконструкција дела Улице Јакова Ненадовића, у дужини од 460 метара, а вредности радова 18,5 милиона динара. Радове на овој веома значајној саобраћајници, која излази на Шабачки пут, данас обишао градоначелник Ваљева др Слободан Гвозденовић са сарадницима и уверио се да ће по завршетку радова, грађани овог дела Ваљева добити модерну улицу, са комплетном инфраструктуром, која подразумева квалитетан коловоз, тротоаре, кишну и водоводну канализацију, као и расвету.

Градоначелник је истакао да се ова улица први пут након 30 година реконструише и да на почетку грађевинске сезоне у Ваљеву, може потврдити да је ова градска власт спремна да настави са праксом да све оно што се ради, буде урађено по највишим стандардима.

„Почетак грађевинске сезоне у граду обележава чињеница да свугде где се ради улица, ради се и све остало, тротоари, водоводна и кишна канализација, улично осветљење. У крак дужине 460 метара, уложено је 18,5 милиона динара. Видели сте да смо и прошле године све улице радили комплетно и не треба да радимо ништа на пола. Значајно је да смо и Улицу Владе Зечевића асфалтирали и ту је крак улице повезан са овом Улицом Јакова Ненадовића, што нам даје простор за маневар када једну улуцу радимо да саобраћај преусмеримо преко друге улице. 30 година ништа није овде рађено, биће још радова у овој улици и морам да нагласим да ће то бити по највишим стандардима. Тамо где је неопходно, мењаћемо и водоводне цеви и на тај начин покушаћемо да смањимо губитке у мрежи који су значајни и већ деценијама трају. То је једини исправан начин како да побољшамо градску инфраструктуру и да траје оно што урадимо“, рекао је градоначелник др Слободан Гвозденовић, обилазећи радове у Улици Јакова Ненадовића.