Рели моториста прошао кроз Ваљево

Почетак » Рели моториста прошао кроз Ваљево » Вести » Рели моториста прошао кроз Ваљево

Други међународни мото-туристички рели “Tour around Srbia 10“ јуче поподне је прошао кроз Ваљево. У колони од 300 моториста, у нашем граду су боравили учесници из Румуније, Словеније, Босне и Херцеговине, Хрватске, Македоније.
 
На путу дугом 1200 километара, учесници Релија обилазе 12 градова Србије и четири Национална парка.
 
На свечаном дефилеу, који је одржан у Карађорђевој улици и на Градском тргу, учеснике је поздравио Горан Лучић, председник Скупштине града. „Сви они који су већ били у нашем граду, сигурно су из њега понели лепе успомене а они који су данас први пут код нас, верујем да ће поново пожелети да се врате у Ваљево. Сигуран сам да сте се на путу довде уверили да наш град окружује прелепа природа, али његово богатство чине и Ваљевци и наша национална култура. Драги пријатељи, желим вам пријатан боравак у Ваљеву и срећу на вашем даљем путу кроз Србију“, рекао је Лучић.        
 
Организатор Релија из Асоцијација мотоциклиста Србије Саша Ћук, рекао је да су у Ваљеву наишли на изузетан дочек, какав су ретко сретали на прошлогодишњем, али и на досадашњем обиласку Србије. Долазак групе моториста, подржали су Град Ваљево, ЈП “Ваљево турист“, Народни музеј Ваљево и Хотелско угоститељско предузеће „Слога“.

Leave a Comment