Режим рада градских служби, установа и институција

Почетак » Режим рада градских служби, установа и институција » Вести » Режим рада градских служби, установа и институција

            
Штаб за ванредне ситуације града Ваљева је одлучио да с циљем заштите енергетског сектора и уштеде струје у уторак, 14. фебруара 2012. године неће радити Градске управе Ваљево,  изузев служби Комуналне полиције и Комуналне инспекције.Неће радити ни установе културе, установе физичке културе, Туристичка организација Ваљево и Дирекција за пољопривреду и робне резерве.
 
Службе социјалне и здравствене заштите, Дом здравља Ваљево, ЗУ Апотека «Ваљево», Црвени крст и Центар за социјални рад «Колубара» Ваљево ће радити у пуном саставу.
 
Јавна предузећа чији је оснивач град Ваљево и то ЈКП «Водовод-Ваљево» «ЈКП «Топлана- Ваљево», ЈКП «Полет», ЈП за управљање и коришћење регионалног вишенаменског хидросистема Стубо – Ровни «Колубара», ЈП «Дирекција за урбанизам, грађевинско земљиште, путеве и изградњу Ваљева» ЈИП «Радио-Ваљево» ће радити у обиму који је неопходан за нормално функционисање града, осим ЈКП «Видрак» Ваљево  који ради у пуном саставу.
 
У оквиру Предшколске установе «Милица Ножица» Ваљево у уторак 14. фебруара радиће само обданишта «Наша радост», «Звончић» и «Бамби».
 
За дане државног празника 15. и 16. фебруара 2012. год, као и  у петак, 17. фебруара,  који је Влада Републике Србије прогласила нерадним, радиће дежурне службе: Комуналне полиције и Комуналне инспекције Градске управе Ваљево, Дом здравља Ваљево, ЗУ Апотека «Ваљево», Црвени крст, Центар за социјални рад «Колубара», ЈКП «Видрак» Ваљево, ЈКП «Водовод-Ваљево», «ЈКП «Топлана- Ваљево», ЈКП «Полет», ЈИП «Радио – Ваљево» и ЈП «Дирекција за урбанизам, грађевинско земљиште, путеве и изградњу Ваљева».
 
За време нерадних дана директори су обавезни да у својим објектима обезбеде дежурство, ради праћења стања у објектима, с циљем спречавања настанка штете.

 

Leave a Comment