Сајам венчања 14. и 15. фебруара

Почетак » Сајам венчања 14. и 15. фебруара » Вести » Сајам венчања 14. и 15. фебруара
Град Ваљево је покровитељ 2. Сајма венчања који ће бити одржан 14. и 15. фебруара у Омни центру. На oвом сајму ће се представити 38 предузетника- угоститеља, козметичких и фризерских салона, шминкера, дизајнера, цвећара, посластичарница, златара, музичких група и осталих фирми које су незаобилазне приликом одрганизовања венчања.
 
Град Ваљево ће подржати ову иницијативу тако што ће будући младенци на штанду Града моћи да изваде потребне изводе и да добију све остале информације у вези са заказивањем венчања.
 
„Мали предузетници су покренули иницијативу код Регионалне привредне коморе, а Комора заједно са Градом прихватила је такву иницијативу да се одржи Сајам венчања. Нама је било посебно занимљиво да овог пута готово и није тражен новац, односно тражена су заиста минимална финансијска средства и Град је издвојио 16.000 динара. Ми смо пре свега желели да ти мали предизетници окупе и остале предузетнике који пружају неку врсту услуга кад је организација венчања у питању. Жеља нам је наравно и више склопљених бракова. Ми учествујемо на свом штанду и матичар ће бити присутан, а онај пар који први закаже венчање имаће то венчање гратис“, рекла је Јелица Стојановић начелница Градске управе за друштвене делатности.
 
Биљана Вукомановић из Регионалне привредне коморе „Ваљево“ је рекла да је улога Коморе да окупља привреднике и да је подржала иницијативу младих људи да се на овакав начин промовишу делатности на подручју РПК, јер су 38 привредних субјеката који учествују на Сајму и чланови Коморе.
 
У име организатора Сајма венчања, Марија Вишић је рекла да су млади предузетници дошли на ову идеју, по угледу на сличне манифестације у другим градовима. С обзиром на то да у Ваљеву има велики избор квалитетних фирми, имаће пуно тога да се види, поручила је Марија Вишић и додала:
 
„Посетиоци ће на једном месту моћи да пронађу све што је потребно за венчање. Свечано отварање је у четвртак у 13 сати, а око 18 сати је ватромет и почетак наградне игре. Сваки од излагача даје неку награду, а главна награда је путовање. Другог дана сајма дешавања почињу у 13 сати и од 15 сати је предвиђена ревија у којој ће се представити салони венчаница, бутици, фризери, шминкери“, рекла је Вишићева. Она је најавила да ће на модбој ревији учествовати манекенка Александра Павић, а ревију под називом „Она је та“, затвориће певачица Марина Тадић.
 

Leave a Comment