Санација клизишта у Улици Димитрија Туцовића

Почетак » Санација клизишта у Улици Димитрија Туцовића » Вести » Санација клизишта у Улици Димитрија Туцовића
У току је санација клизишта у Улици Димитрија Туцовића, због чега ће од понедељка бити измењен режим саобраћаја у овој улици. Од понедељка, 29. јула 2013. године, у делу Улице Димитрија Туцовића саобраћање ће бити отежано, са повременим заустављањем и наизменичним пропуштањем возила у зони извођења радова.
 
Моле се грађани да користе алтернативне правце кроз Улице Филипа Вишњића, Лелековићеву и Подгоричку, као и за стрпљење до 23. августа, до када је рок за завршетак радова.
 
Како не би долазило до већих застоја у саобраћају, моле се грађани и да не паркирају возила на делу улице где се ради, као и дуж улица које су алтернативни правци у овом делу града.
 
Радови на санацији клизишта у Улици Димитрија Туцовића обухватиће израду дренажног система, потпорних зидова и замену материјала у трупу улице, дужине 60 метара.
 
Инвеститор радова је ЈП „Дирекција за урбанизам, грађевинско земљиште, путеве и изградњу Ваљева“, а радове изводе ГП „Компресор инг“ д.о.о. . Вредност радова је 3.893.376,00 динара са ПДВ-ом. 
 

Leave a Comment