Саопштење Градске управе за локални развој, привреду, урбанизам и комуналне послове

Почетак » Саопштење Градске управе за локални развој, привреду, урбанизам и комуналне послове » Вести » Саопштење Градске управе за локални развој, привреду, урбанизам и комуналне послове

Поводом натписа о инциденту од 21. јула у коме је, како медији наводе, учествовао радник Градске управе, Градска управа за локални развој, привреду, урбанизам и комуналне послове ограђује се од свих појединачних иступа и евентуалних инцидената запослених, каже се у саопштењу начелника Александра Вујића Суботића.

Полицијској управи у Ваљеву, на њихов захтев смо уступили снимке видео надзора са зграде Градске управе, како би се расветлиле околности догађаја, потврдило, односно демантовало учешће запосленог. Након извршења контроле од стране МУП-а, упутили смо званичан допис Одељењу криминалистичке полиције да, имајући у виду снимке и могући инкриминисани догађај, Градској управи буде достављен званичан извештај о случају на који се односи предметни снимак.

Након прибављања свих потребних информација о спорном догађају, предузећемо мере у оквиру овлашћења прописаних законом.

Изражавамо жаљење због немилог догађаја, јер Градска управа Ваљева улаже значајне напоре на унапређењу положаја становника, нарочито деце и представника мањина у нашем граду, стоји у саопштењу начелника Градске управе за локални развој, привреду, урбанизам и комуналне послове Александра Вујића Суботића.