Саопштење Kомуналне полиције

Почетак » Саопштење Kомуналне полиције » Актуелно » Саопштење Kомуналне полиције

Од 25. априла комунална полиција града Ваљева спроводи појачану контролу паркирања у Тешњару. За протеклих 20 дана комунални полицајци остављали су обавештења возачима у “старој чаршији“ о повреди прописаног реда, правној квалификацији и законским последицама. Дакле, контрола за сада има превентивни карактер.

Велики број опомена изречен је станарима Тешњара због неистицања налепнице на возилу. Подсећамо, станари Тешњара могу користити паркиралишта у оквиру ове просторне целине само са посебним налепницама за обележавање возила које издаје ЈКП “Видрак“.

Апелујемо на суграђане из Тешњара да налепнице обавезно истакну у својим возилима у складу са одредбама Одлуке о јавним паркиралиштима града Ваљева.

Паркирање у Тешњару обухвата улице: Грбовићеву, Кнеза Јовице, Бобовчеву, Кеј Првог устанка, Милована Глишића и Хаџи Рувимову. Контролу паркирања у наведеним улицама врше комунална инспекција и комунална полиција. У Бирчаниновој улици паркирање је забрањено и контрола је у надлежности саобраћајне полиције.