Саопштење Штаба за ванредне ситуације

Почетак » Саопштење Штаба за ванредне ситуације » Вести » Саопштење Штаба за ванредне ситуације
Јутрос је заседао Штаб за ванредне ситуације града Ваљева у ужем саставу. Након разматрања приспелих извештаја и информација, донео је следеће закључке:
 
1. На територији града Ваљева, од 15,30 часова 04.01.2016. године до 9,00 часова јутрос, није било ванредних интервенција од стране служби зимског одржавања. На дежурне телефоне јавио се мањи број грађана како би указао на проблеме услед непроходности улица и путева. Није било потребе за евакуацијом и ангажовањем специјалних служби ради помоћи болесним и
угроженим лицима.
 
2. Дана 04.01.2016. године у поподневним часовима је пала ледена киша која није изазвала веће проблеме у саобраћају и кретању пешака.
 
3. Према извештају ЈП Дирекција за путеве и изградњу града Ваљева: све улице и локални некатегорисани путеви су очишћени и проходни. Има снега на коловозу, саобраћај се одвија отежано, уз употребу зимске опреме.
 
4. Према извештају ПЗП-а: сви регионални и магистрални путеви су проходни.
 
5. Чишћење и одвожење снега са са тргова, паркинга и осталих јавних површина је у току и изводи га ЈКП Видрак.
 
6. Прогноза времена за данашњи дан је слична јучерашњој: поподне се очекује појава ледене кише али је температура у порасту. Стабилизација времена се очекује од 08.01.2016. године.
 
 

Leave a Comment