Састанак представника Ваљева и „Горења“

Почетак » Састанак представника Ваљева и „Горења“ » Вести » Састанак представника Ваљева и „Горења“
 
Заменик градоначелника Ваљева Жарко Ковач и директор „Горења“ у Ваљеву Мирко Межа су разговарали и међусобно се информисали о стању у фабрици и односу Града и „Горења“.
 
Овим путем демантујемо натписе у појединим медијима да су представници Града давали било какве информације о стању у фабрици „Горење“, јер Ваљево нема обавезу да то ради и то не би радили без сагласности компаније „Горење“.
 
У разговору са замеником градоначелника, директор „Горења“ је рекао да постоје флуктуације радне снаге, али да је то уобичајено за ово доба године, као и да ти радници обично буду поново ангажовани почетком нове сезоне.
 
На састанку је предочено да компанија „Горење“ послује успешно, али да се као и сви суочава са текућим проблемима на тржишту.
 
Да не би долазило до штетних последица ни по Компанију, ни по Град, потребно је направити систем међусобног информисања, како би јавност била правовремено и исправно информисања о дешавањима у фабрици „Горење“, која је један од најзначајнијих привредних субјеката у Ваљеву.
 

Leave a Comment