Састанак руководства Ваљева и представника „Горења“

Почетак » Састанак руководства Ваљева и представника „Горења“ » Вести » Састанак руководства Ваљева и представника „Горења“
Десет година рада „Горењa“ у Ваљеву и представљање новог директора ваљевске фабрике, били су повод данашњег састанка руководства „Горења“ и Града Ваљева.
 
Председник Управе и генерални директор компаније „Горење“ Фрањо Бобинац и члан Управе Бранко Апат представили су новог директора фабрике „Горење“ у Ваљеву Бориса Павчника, који је заменио досадашњег директора Мирка Межу.
 
Г. Бобинац је рекао да је Борис Павчник дугогодишњи директор фабрике веш машина у „Горењу“ и прави човек да води ваљевску фабрику. Фрањо Бобинац је похвалио рад досадашњег директора Мирка Меже, који ће убудуће бити директор у фабрици веш машина у Словенији.
Градоначелник Станко Терзић је изразио задовољство што је протеклих година сарадња Града Ваљева и компаније „Горење“ била на високом нивоу.
 
„Град Ваљево је био озбиљан и поуздан партнер и реализовали смо све договорене послове. Заједничка је обавеза да наставимо са добрим радом и у наредном периоду. Компанија „Горење“ је једна од највећих компанија са подручја бивше Југославије и изражавмо задовољство због добре сарадње коју имамо“, рекао је градоначелник Станко Терзић.
Градоначелник се захвалио и досадашњем директору Мирку Межи на доброј сарадњи, која је поред пословних односа са „Горењем“ изнедрила и развила контакте и на другим пољима, попут пријатељских односа са градом Велењем, сарадње у области спорта, образовања и културе. Г.Терзић је новом директору ваљевске фабрике пожелео пуно успеха у раду и обећао пуну подршку Града Ваљева у свим будућим пројектима.
 
Челници компаније „Горење“ су нагласили да су задовољни сарадњом са представницима Града Ваљева, али и са радом ваљевске фабрике. Г. Бобинац је поновио своје речи приликом отварања друге фабрике у Ваљеву 2013. године да „где „Горење“ дође, тамо и остане“, као и да ова компaнија има даље планове о проширењу производних капацитета у Ваљеву и унапређењу производње.
 
 
 

Leave a Comment