Састанак трговинских ланаца и ваљевских произвођача

Почетак » Састанак трговинских ланаца и ваљевских произвођача » Вести » Састанак трговинских ланаца и ваљевских произвођача
Састанак са представницима великих трговинских ланаца и произвођачима из Ваљева, одржан је у оквиру Сајма „СПРЕГ“, а у организацији Града Ваљева и Регионалне привредне коморе „Ваљево“.
 
Овај састанак је био прилика да се ваљевски произвођачи у директним сусретима представе великим трговцима, који у наредном периоду планирају долазак у Ваљево и на тај начин отпочну пласирају своје производе.
 
Ваљевцима су се представиле фимре Мекратор, Инетермарше, Делез, Лидл и ДИС. Своје пословање и саме компаније у преентацијама које су припремили, представили су „Меркатор“ и „Интермарше“.
 
„Наш циљ је да повежемо велике трговинске ланце са нашим произвођачима конзумних производа и да они отпочну сарадњу, нарочито што ће у наредном периоду неколико великих трговинских ланаца доћи у наш град“, рекао је градоначелник Ваљева Зоран Јаковљевић, поздрављајући скуп.
 
Сви учесници су били задовољни након разговора. Произвођачи, јер су на једном месту могли да представе своје производе, јер како кажу, најтеже је у тим фирмама наћи праве контакте и особе којима треба понудити своју робу.
 
Представници трговинских ланаца били су задовољни организацијом скупа и приликом да сазнају за неке занимљиве произвођаче и производе из ваљевског краја.
 

Leave a Comment