Састанак ученичких парламената

Почетак » Састанак ученичких парламената » Актуелно » Састанак ученичких парламената

О томе шта ученици основних школа желе од програма током „Дечје недеље“ и шта би променили у досадашњим дешавањима, било је речи на састанку ученичких парламената свих основних школа, који је одржан  у ОШ „Нада Пурић“.

Ово је други у низу састанака ученичких праламената, коме је присуствовало око 30 ученика ваљевских основних школа. Са младима су разговарали Дејан Богојевић, члан Градског већа и председник Организационог одбора за спровођење програма „Дечје недеље“, Ангелина Лукић, организатор програма у Центру за културу Ваљева и Ана Савковић, директорка школе „Нада Пурић“.

На састанку су се чули бројни предлози, међу којима су: шетња до Петничке пећине, ТВ емисија коју би радили ученици o теми коју би заједнички изабрали на нивоу града, спортски турнири, такмичење талентованих ученика, караоке такмичење, журка под маскама, сценске минијатуре, изложбе кућних љубимаца итд.

Ово је јединствен пример на нивоу града, да се ослушкују жеље ученика, како би се понудили програми по њиховом укусу, током манифестације која је намењена деци.