Седмо онлајн издање Ваљевских филмских сусрета

Почетак » Седмо онлајн издање Ваљевских филмских сусрета » Актуелно » Седмо онлајн издање Ваљевских филмских сусрета

Седмо онлајн издање фестивала ВАЉЕВСКИ ФИЛМСКИ СУСРЕТИ одржаће се од 10. до 13. децембра 2020. године под слоганом “ПРОРЕЗ”.

Главни програм онлајн издања 7. Ваљевских филмских сусрета одржава се на платформи Cinesseum и доступни су за сву публику на територији Србије.

Такмичарски програм кратког играног филма биће доступан током целог трајања фестивала, са неограниченим бројем приступа, док ће се дугометражни филмови емитовати у терминима дефинисаним у програму.

Број гледалаца који могу приступити гледању дугометражном програму је ограничен на 100 гледалаца по филму, па своје месту можете  обезбедити доласком на време.

Церемоније отварања, затварања, као и пратећи програм одржаваће се на друштвеној мрежи Facebook, где ћете бити у прилици да погледате стримоване садржаје и прикључите се трибинама у било ком тренутку трајања.

По одабиру филма биће потребно да се региструјете на платформи помоћу корисничког имена и имејл адресе. Комплетан програм је бесплатан!

Фестивал организује ВАКУМ у сарадњи са платформом Cinesseum , а фестивал су подржали Министарство културе и информисања Републике Србије и град Ваљево.

Фестивал отвара филм „Отац“ Срдана Голубовића, 10. децембра у 20 часова.

Све додатне информације и питања можете поставити на Facebook и Instagram страници фестивала.

VFS Facebook: valjevskifilmskisusreti

VFS Instagram: @valjevski_filmski_susreti

Cinesseum: cinesseum.com

Програм фестивала: Program festivala