Шести дан Тешњарских вечери

Почетак » Шести дан Тешњарских вечери » Актуелно » Шести дан Тешњарских вечери

 

 

Подела такмичарских бројева учесницима маскенбала и формирање маскенбалске поворке, почиње данас на платоу Центра за културу од 17 до 18 часова. Након тога, следи маскенбалска шетња од Центра за културу, хотела „Гранд“, Десанкиног трга, Карађорђевом до Градског трга. У 19 часова почиње одбројавање за најбољу маску.

Међуопштински историјски архив Ваљево ће од 19.30 часова у холу Центра за културу имати промоцију 53. броја часописа „Гласник“.

Кубански уметник Алваро Феликс Гонзалес, ће данас од 20.15 имати  самосталну изложбу у  Интернационалном уметничком студију „Радован Трнавац – Мића“.

На летњој позорници „Пинокио“ од 20.30 часова, малишани ће имати прилику да прикажу свој таленат, где ће водитељи програма „Ја имам таленат“,  бити васпитачи вртића „Пинокио“, а најбоље очекују награде.

Изложба авио модела и макета у организацији Аеро клуба Ваљево, може  се погледати у 20.30 часова на платоу испред пивнице „Голос“, Бирчанинова 3.

У  21 час, одржаће се концерт  дечјег фолклора  на летњој позорници, кеј на Колубари, док ће концерт „Сва лица музике“, извести Камерни хор „Емануил“ и Дечји хор „Хаџи Рувим“ на вечерњој сцени летње баште Дома војске у 22 часа.