SIEPA промовише ваљевску Индустријску зону

Почетак » SIEPA промовише ваљевску Индустријску зону » Вести » SIEPA промовише ваљевску Индустријску зону
Представници Агенције за страна улагања и промоцију извоза (SIEPA) разговарали су са помоћником градоначелника Радивојем Милутиновићем о инвестиционим локацијама у новоформираној Индустријској зони и могућностима промоције и понуде парцела домаћим и страним инвеститорима. „Представнике Агенције за страна улагања и промоцију извоза упознали смо детаљно са свим активностима које смо предузели како би расположиве парцеле понудили привредницима. Такође, информисали смо их и о томе да смо  неколико парцела већ продали за гринфилд инвестиције. У разговорима смо нагласили и да имамо добре понуде за хале у Индустријској зони које могу бити искоришћене за браунфилд инвестиције“, рекао је након разговора са представницима ове Агенције помоћник градоначелника Радивоје Милутиновић.
 
Овом приликом представници Агенције за страна улагања и промоцију извоза посетили су локацију Индустријске зоне и упознали се практично са њеним садржајем, распоредом парцела и инфраструктурним потенцијалима. Истовремено је договорено да SIEPA уради презентацију инвестиционих потенцијала града Ваљева, да је уврсти у своју базу података са акцентом на Индустријску зону и да је постави на званичној интернет презентацији Агенције. Овај вид презентације омогућиће бољи и квалитетнији приступ за потенцијалне домаће и стране инвеститоре који ће имати могућности да се детаљно упознају са понудом града Ваљева на веома посећеном интернет порталу.
 
Иначе, Град интензивно планира даља улагања у опремање Индустријске зоне. Биће опредељена средства за израду пројекта инфраструктурног опремања и уређења јавних саобраћајница кроз Индустријску зону и на тај начин биће заокружења понуда локација домаћим и страним инвеститорима. 

Leave a Comment