Спортски сусрети војних инвалида

Почетак » Спортски сусрети војних инвалида » Вести » Спортски сусрети војних инвалида
Спортски сусрети чланова Удружења ратних и мирнодопских војних инвалида Србије данас се одржавају у Ваљеву у Омни центру.
 
У три дисциплине- пикадо, бацање плочица и висећа кугла учествује 50 такмичара из шест градова- Шапца, Лознице, Богатића, Пожеге, Малог Зворника и Ваљева. Председник Удружења Мирослав Лазовић, генерал- мајор у пензији је поздравио све учеснике и похвалио напоре да се организују овакви сусрети. У име града Ваљева учесницима су се обратили помоћница градоначелника за социјална питања Светлана Јанковић Бељански и члан Градског већа Добросав Јанковић.
 
„Спорт и спортски активизам доприноси побољшању здравствене кондиције и здравственог опстанка свих нас и младих и старих. Желим вам пуно успеха и да освојите пуно медаља. Надам се да ћемо већ идуће године имати могућност да ова такмичења буду још већа и успешнија“, рекла је Светлана Јанковић Бељански.
 
У име ваљевске подружнице, учесницима је дободошлицу пожелео Влада Миливојевић, који се са својим колегама из Удружења потрудио да наш град представи у најбољем светлу и да сусрети буду добро организовани.
 

 
 

Leave a Comment