СПРЕГ по осми пут

Почетак » СПРЕГ по осми пут » Вести » СПРЕГ по осми пут

 

Овогодишњи, осми по реду СПРЕГ- сајам привреде Колубарског округа биће одржан од 22. до 29. априла 2011. године у Основној школи „Нада Пурић“ од 9 до 19 часова под слоганом „Потребан је подстицај“, речено је на данашњој конференцији за новинаре.
 
Помоћник градоначелника Радивоје Милутиновић је рекао да ће Град Ваљево и ове, као и претходних година, финансијски помоћи ову манифестацију. Град Ваљево ће ове године први пут имати свој штанд на коме ће промовисати индустријску зону, с обзиром да су активности око припреме и понуде индустријске зоне за инвеститоре при крају. Милутиновић је упутио позив свим привредницима, али и грађанима Ваљева да учествју и посете сајам.
 
Александар Грујић, директор Агенције за Маркетинг „GATTI“ је истакао да је у овом времену кризе било доста потешкоћа да се организује сајам, да је изостала помоћ са виших инстанци и да су ослањајући се на своје капацитете и уз помоћ града Ваљева успели да организују овако једну лепу привредну манифестацију. Грујић је нагласио да је разумевање за овакву врсту манифестације далеко веће код људи који се не баве директно привредом. „Позиву на СПРЕГ нису се одазвала бројна велика предузећа, већи приватници, фирме страних инвеститора, вероватно из разлога да им је локално тржиште неинтересантно, јер њихова пословна филозофија превазилази оквире Округа.“
 
Реализацију овогодишњег сајма сарадњом и разумевањем подржали су Регионална Привредна комора Ваљево, РТВ „Марш“, „Вујић телевизија“, „Радио Патак“, „Радио 014“, Лист „Напред“, ЕДБ-Ваљево, компанија „Дунав осигурање-ГФ Ваљево“ и многи други појединци и организације. Организатор сајма СПРЕГ је Маркетинг Агенција „GATTI“, а генерални покровитељ је Град Ваљево.  

 

 
 

 

 

Leave a Comment