Срећна Нова 2014. година!

Почетак » Срећна Нова 2014. година! » Вести » Срећна Нова 2014. година!
Неколико хиљада Ваљеваца и гостију нашег града је дочекало Нову 2014. годину на платоу Центра за културу, уз пет најбољих вокала Првог гласа Србије- Мирну Радуловић, Сару Јовановић, Невену Божовић, Ивана Петровића и Зорана Станића. Уз бенд Скај вингс и хитове домаће и стране поп-рок музике, као и највеће хитове народне музике, Ваљевци су у сјајном расположењеу испратили стару и дочекали нову годину!
 
Тачно у поноћ, са крова Центра за културу Ваљева је отпочео сјајан ватромет у коме су уживали сви посетиоци концерта, али и остали Ваљевци, јер се ватромет видео у многим деловима Ваљева.
 
И овогодишњи дочек у Ваљеву, беспрекорно организован и добро посећен је доказао да Ваљевци подржавају овакав начин окупљања. Оно што нико не може оспорити је чињеница да су публику чинили углавном млади људи, деца са родитељима, наши старији суграђани, који су имали прилике да уживају у квалитетној музици, добрим певачима и културној атмосфери, лишеној било каквог вандализма!
 
Ваљевци су у новогодишњој ноћи послали још једну позитивну поруку да је Ваљево град младих људи и да је добар провод загарантован у нашем граду!
 
Срећна Нова година!
 
Фото: Драган Крунић

Leave a Comment