Стабилна ситуација на локалним путевима и улицама Ваљева

Почетак » Стабилна ситуација на локалним путевима и улицама Ваљева » Вести » Стабилна ситуација на локалним путевима и улицама Ваљева
Након великих снежних падавина у протекла два и по дана, на територији града Ваљева, очишћени су сви путеви и улице 1. приоритета, а у току је чишћење осталих улица и путева, на основу захтева месних заједница и грађана.
 
Екипе „Предузећа за путеве Ваљево “ који одржава локалне путеве и „Инграп-омнија“, који одржава улице, на терену су 48 сати и тренутно ради седам великих грађевинских машина. Оне у овом тренутку чисте пут у Доњим Лесковицама, Пакљама, Вујиновачи, Брезовицама, Врагочаници, Причевићу, Тупанцима, Буковици, Рађевом селу, преко Дивљег брда, Голе Главе и Ваљевске Каменице.
 
На Дивчибарама је због великих снежних наноса отежано чишћење, али ће током дана сви прилази највећим насељима бити проходни.
 
Градске улице су очишћене у рекордном времену и вечерас и сутра почеће уклањање снега, како би се спречило његово смрзавање, јер од понедељка метеоролози најављују изузетно ниске температуре. У висинским деловима града посути су ризла и со, тако да су и ове улице проходне за саобраћај.

Leave a Comment