Суперлигаши код градоначелника

Почетак » Суперлигаши код градоначелника » Вести » Суперлигаши код градоначелника

 ’’Кошаркаши Металца промовишу град у најбољем светллу’’, рекао је градоначелник Ваљева Зоран Јаковљевић на почетку пријема организованог поводом пласмана Металца у Суперлигу . Након отварања мини пич терена на Петом пуку и окупљања стотине малишана на обележавању Међународног дана здравља, Ваљево је град који промовише здрав начин живота,а највећи промотери спорта и здравог живота су кошаркаши Металца, нагласио је градоначелник Ваљева. Он је у име града упутио честитке кошаркашима и руководству клуба на огромном успеху и пожелео доста среће и у наставку такмичења.

’’Пласман у Суперлигу је наша велика обавеза, пре свега да задовољимо наше бројне поклонике’’рекао је председник КК Металац Душко Ђукановић. Он се захвалио на пријему који је организован у част великог успеха Металца.
У наставку је одржана конференција за новинаре на којој су представљена појачања Металца Бојан Бакић и Иван Мараш, црногорски интернационалци. Спремност да изгарају на терену, поред нових играча потврдили су и досадашњи првотимци Металца, очекујући, као и до сада, пуну подршку Ваљеваца са трибина.
Први дуел очекује их већ сутра у Крагујевцу, на мечу са Радничким.
 

 

 

Leave a Comment