Сутра почињу радови у Карађорђевој

Почетак » Сутра почињу радови у Карађорђевој » Вести » Сутра почињу радови у Карађорђевој
Реконструкција Карађорђеве улице почиње сутра, 15. марта. Радови ће почети из оба правца од раскрснице са Улицом Војводе Мишића и од раскрснице са Хајдук Вељковом улицом. Предвиђена је потпуна реконструкција у целом појасу регулације у овом делу у дужини од 720 метара.
 
Привремени режим саобраћаја утврђен је у периоду од 15. марта до 14. јуна 2011. године.
 
Пролаз возилима у Карађорђевој улици неће бити дозвољен када почну радови на деоници која се реконструише. Проходне ће бити једино најфреквентније раскрснице-са Улицом Вука Караџића и Синђелићевом, без могућности уласка возила у Карађорђеву улицу, а у термину када се буду изводили радови на овим раскрсницама, за саобраћај ће бити ослобођена једна коловозна трака.
Улаз возилима у Карађорђеву улицу док трају радови биће дозвољен само полицији, хитној, ватрогасној служби и возилима за доставу. На свим раскрсницама где се радови буду изводили, из попречних улица неће моћи да се приђе возилом непосредно до Карађорђеве улице, што ће бити прописно обележено.
 
Двосмеран саобраћај биће дозвољен у Улици Владе Даниловића на деоници од Пантићеве до Карађорђеве и делом забрањено паркирање на коловозу због мимоилажења возила.
 
Градски саобраћај биће измештен и преусмерен из Карађорђеве у Пантићеву улицу. С обзиром на то да реконструкција обухвата и тротоаре, док трају радови, пешацима ће бити на располагању увек једна страна улице.
 
Због радова се моле сви да благовремено уклоните своје аутомобиле са паркинга у Карађорђевој у једну од бочних улица.
 
Док траје реконструкција главне градске улице биће постављена привремена нова саобраћајна сигнализација на коју би грађани требало да обрате пажњу. 

Leave a Comment