Сузбијање комараца уређајима из ваздуха и са земље

Почетак » Сузбијање комараца уређајима из ваздуха и са земље » Вести » Сузбијање комараца уређајима из ваздуха и са земље
 
Завод за дезинфекцију, дезинсекцију и дератизацију „ЕКО-САН“ из Београда, извршиће данас 2. јула у вечерњим сатима у периоду од 19.оо до 22.оо часа третман сузбијања одраслих комараца, на територији града Ваљева. Третман ће бити изведен уређајима из ваздуха и са земље. У третману из ваздуха учествоваће један авион Привредне авијације Јат и радиће препаратом MOSLINK 0.8 ULV, на бази ламбдацихалотрина. Авион ће летети изнад тока реке Колубаре са приобаљем, од насеља Седлари до нивоа са насељем Лозница. Са земље ће дејствовати два уређаја Igeba U-15-HDM, хладним замагљивањем, регистрованим препаратом Аqua K-Othrine.
 
Локалитети који ће се третирати уређајима са земље су јавне зелене површине: паркови, спомен паркови, тргови, зелене површине у стамбеним насељима, парк шуме, водотокови река и приобаља: река Обница од КПЗ до ушћа, река Јабланица од Седлара до ушћа, река Љубостиња од дома у Рађевом селу до ушћа, река Градац од водовода до ушћа, базени у Петници са паркинзима.
 
 

Leave a Comment