“СВЕ ЈЕ ПОШЛО НАОПАЧКЕ“

Почетак » “СВЕ ЈЕ ПОШЛО НАОПАЧКЕ“ » Вести » “СВЕ ЈЕ ПОШЛО НАОПАЧКЕ“
У оквиру манифестације „Дани дечје културе“ 2011. у уторак, 25. октобра у Холу Центра за културу одржан је програм за децу свих узраста који су припремиле две радионице Центра за културу под називом „Све је пошло наопачке“.
 
Полазници ликовне радионице, коју води ментор мр Катарина Маринковић, изложили су своја уметничка дела у виду шешира разних боја, облика и величина. Ову изложбу су грађани Ваљева имали прилику да посете и у оквиру манифестације „Тешњарске вечери“ 2011. Поред тога, били су изложени и радови деце са посебним потребама. Ова изложба под називом „Кућа, кућа, кућица“ реализована је у оквиру пројекта који је финансирао град Ваљево из програма Локалног плана акције за децу  „У Чика Љубиној ствараоници“ у сарадњи са удружењем „Наши снови“, а званично је отворена 11. октобра.
 
Полазници музичке радионице, коју води ментор Људмила Поповић, су овом приликом одржали концерт. На програму је било четрнаест дечјих песама које су извели хорски и као соло тачке уз клавирску пратњу ментора. 

Leave a Comment