Све је спремно за летњу сезону на базенима у Петници

Почетак » Све је спремно за летњу сезону на базенима у Петници » Вести » Све је спремно за летњу сезону на базенима у Петници
Bazen1Bazen2Bazen3Bazen4Bazen5Bazen6Bazen7Milan_Trifunovic

У Спортско-рекреативном центру „Петница“ су у току завршне припреме за летњу сезону, која почиње у суботу, 4. јуна. Простор испод трибина на базену је реконструисан и у њему ће радити кафић, који ће употпунити понуду на ваљевским базенима, али и бити место у коме ће током зимске сезоне боравити посетиоци балона. Осим купача у зимском периоду, овај простор ће добро доћи и родитељима, чија деца тренирају пливање и ватерполо у три клуба- Пливачком клубу „Валис“ и у два ватерполо клуба „Валис“ и „Валис 93“. С обзиром на то да ће се од идуће сезоне играчи „Валиса 93“ такмичити и у Првој ватерполо лиги Србије, овај простор ће значити доста у организацији и током боравка играча и посетилаца.

„У протекле три године смо овде уложили доста новца за подизање балона и урадили смо хидроизолацију. Вредност ових радова, заједно са радовима који су урађени код пумпне станице је са 7,1 милион динара са ПДВ-ом. Са завршетком балона, указала се потреба за простором у коме ће боравити посетиоци базена у зимском периоду, пре свега родитеља деце која тренирају пливање и ватерполо спортове. Овим простором смо добили један леп и функционалан простор“, рекао је Милан Трифуновић, помоћник директора градске Дирекције.