Све је спремно за СПРЕГ 2009.

Почетак » Све је спремно за СПРЕГ 2009. » Вести » Све је спремно за СПРЕГ 2009.

Највећа привредна манифестација у Колубарском округу сајам “СПРЕГ” 2009 организује се ове године по шести пут и трајаће од 22. до24. априла.За последњих пет година одржавања “СПРЕГ” је посетило преко 50 хиљада грађана Ваљева и Колубарског округа, активно учествовало преко 10 хиљада пословних људи, сајам је био и остао манифестација више произвођача него даваоца услуга, 65% излагача поновило је бар једном своје учешће, сајам су посетиле бројне делегације из иностранства и Србије.

 
До сада је на СПРЕГ-у учествовало преко 350 излагача из свих области привреде која егзистира на подручју Колубарског округа. Учешће на сајму СПРЕГ сматра се не само добрим пословним потезом већ и потезом солидарности са другим привредницима-излагачима у смислу да се многобројним посетиоцима, домаћим и са стране, у целости покаже шта то све привреда Колубарског округа има и шта то иста та привреда мора убудуће имати и у ком правцу ће се развијати.
 
Допринос свих релевантних чинилаца у одржавању СПРЕГ-а 2009 ове године је знатно израженији, а поред самог Организатора и Регионалне привредне коморе, Град Ваљево и градоначелник Зоран Јаковљевић као председник Огранизационог одбора учиниће додатне активности како би сајам посетили значајни привредни субјекти из иностранства али и представници градова и општина са којима Град Ваљево има добре односе.
 
Сајам се традиционално одржава у просторима Прве основне школе у Ваљеву (Карађорђева 122), а ове године пријављено је преко 70 фирми из Колубарског округа и других средина Србије. Најзначајнији међу њима свакако су: Ваљевска пивара, Вујић Ваљево, Крушик Холдинг, Телеком Србија, Ливница Љиг, Дунав Осигурање, АБЦ Тест и др.
 
Свечано отварање сајма одржаће се 22. априла у 11 сати на отвореном изложбеном простору сајма. 
Позивамо привреднике и грађане да посете овогодишњи сајам и учествују у пратећим прогамима: семинарима, презентацијама, трибинама и сл. Ваше интересовање и посета за нас су комплимент и подстрек!
 
Програм сајма можете погледати овде.
 
Организатор сајма је Агенција за маркетинг “ГАТИ” из Ваљева, суорганизатор Регионална привредна комора Ваљево, а генерални покровитељ Град Ваљево.  Све додатне информације о сајму можете добити код организатора, на телефоне 063/398-597 или 064/205-2706.

Leave a Comment