Светосавска награда Техничкој школи

Почетак » Светосавска награда Техничкој школи » Вести » Светосавска награда Техничкој школи

 

Министарство просвете наградило је јуче у Београду Светосавским наградама, појединце и установе заслужне за посебан допринос развоју васпитања и образовања током 2010. години у Србији.
 
Техничка школа из Ваљева нашла се међу добитницима Светосвских награда, које је јуче доделило Министарство просвете. Награда се додељује поводом школске славе Светог Саве, за појединце и установе заслужне за посебан допринос развоју васпитања и образовања током 2010. године.
 
„Ова награда ће свакако ученицима и колективу Техничке школе бити велики подстицај, али и обавеза да наставе са развојем и модернизацијом како у опреми тако и у наставном процесу. Техничка школа важи за успешну школу и обзиром да је школа техничке струке , још увек се тражи место више, превасходно због квалитетних услова и наставе. Најновији подухват ове школе је изградња затвореног базена чији се почетак изградње очекује почетком марта 2011. Објекат не би био намењен само школи, већ и граду Ваљеву, у коме још нема затвореног базена“, кажу у Техничкој школи у Ваљеву, поводом ове награде.
 

 

Leave a Comment