Тешњар у магазину „Film Scout“

Почетак » Тешњар у магазину „Film Scout“ » Вести » Тешњар у магазину „Film Scout“
Захваљујући сертификату који је град Ваљево добио 2013. године од Српске филмске асоцијације, а којим се потврђује да испуњава критеријуме програма развоја пословног окружења наклоњеног филмској и ТВ продукцији, Град Ваљево је представљен у магазину „Film Scout“ на првом европском Сајму локација одржаном 14. и 15. децембра у Лондону Design Business Center. Као прави драгуљ презентована је стара градска чаршија Тешњар која је добро позната у свету домаће филмске продукције, а у циљу анимирања светских продуцената којима би ова локација била примамљива за снимање филмова и серија. 
 
На овом Сајму учествовао је тим из Србије, а посебан акценат стављен је на представљању програма филмских подстицаја у Србији који ступа на снагу 2016. године. Српској филмској асоцијацији придружили су се филмски и ТВ продуценти који су радили пројекте за Survivor, Vice, телекомуникације, банке и FMCG.
 
Иначе, град Ваљево је презентован као примамљива локација за домаћу и инострану ТВ и  филмску продукцију и на интернет презентацији www.filminserbija.com
 

Leave a Comment